SEO

Bli synlig i Google! Få flere kunder

Sørg for, at din virksomhed får den opmærksomhed, den fortjener, ved at dominere Google. Langt de fleste søger efter varer og tjenesteydelser på nettet, selv når de har til hensigt at købe lokalt.

SEO

Øg jeres indtjening

Dit mål er vel at tjene mere, ikke? Når vi har hjulpet dig til toppen af Google, så du kan se, at din virksomhed vokser, fordi flere og flere finder dig via nettet. Så vil det give et større ROI.

Vi gør dig synlig i Google, så du kan få flere kunder

Gode placeringer i Google på dine vigtigste søgeord giver flere indtægter

Sådan er processen:

1) Kunden søger efter en løsning på sit problem
2) De finder din hjemmeside
3) fordi du tilbyder denne løsning

Men er det sådan det foregår i praksis?

Ja, vores kunder oplever, at meget af deres omsætning kommer via hits fra søgemaskinerne. God søgemaskineoptimering handler ikke kun om at få mere trafik, men om at finde den side man søger.

Prøv lige at overveje dette:

Hvor går selv du hen efter information, når du ønsker at finde produkter eller services, der imødekommer dine ønsker?

9 af 10 søgninger foretages på Google, og det er her du møder dine kunder.

Hvad er SEO?

(Bortset fra, at det er et langt ord. Forkortet til SEO. )

SEO betyder search engine optimization. SEO er forskellige metoder og måder at gøre tekniske og indholdsmæssige justeringer ved jeres hjemmeside, der er med til at få siden til at ranke bedre i søgeresultaterne i diverse søgemaskinerne såsom Google.

Læs mere om SEO på Wikipedia.

Hvor vigtig er SEO?

SEO er afgørende for, om du er synlig eller ej. Hvor vigtigt det er, handler vel om hvor vigtig du mener din hjemmeside er for dine kunder og ikke mindst dine nye kunder.

Hvad skal der til for at blive god til SEO?

Du kan relativt nemt let forbedre dine SEO evner ved at starte med at installere Yoast plug´innet til WordPress. Det hjælper dig med at skrive tekster med det rette antal ord og viser dig hvor mange gange dit søgeord bør være med i teksten.

Grunden til det er, at så mange ikke er gode til SEO.

At blive god til noget, kræver du arbejder med det i praksis. Det er vigtigt du tager dig tid til at lære dig selv de teknikker og tricks, der ligger bagved SEO optimering. Det vil tage tid, men det er det værd!

Hvad skal man så starte med for at blive god til SEO?

Først og fremmest skal du have en ide til hvad du vil med din hjemmeside, hvem er målgruppen og hvilke søgeord tror du de vil benyttet i deres online søgninger? Derudover skal du have en brugervenlig og flot hjemmeside, der får folk til at blive på siden og kigge på jeres produkter eller services. Så skal i have lavet en søgeordsanalyse, så i kender jeres marked og hvor stor konkurrencen er på dette marked. Uden søgeord er der ingen effekt i jeres søgemaskineoptimering.

Hvad du i bund og grund leder efter, er at oprette en liste over dine søgeord

Disse ord, du kan lide, kan i inddele A, B og C søgeord.

For eksempel, Et typisk almindeligt søgeord, som feks. “sweater”. B søgeordet kan så være “billige sweater” og C søgeordet kunne være “gode og billige sweater”.

Generelt bør man forsøge at fokusere på B og C søgeordene, da disse ofte er det økonomisk mest interessante. For her er folk ude efter noget mere specifikt end blot en tilfældig sweater.

Når du har fundet dine søgeord, er det tid til at begynde at arbejde med indholdet på hjemmesiden og optimere siderne efter ordene.

Google er verdens mest populære søgemaskine

Google er verdens mest populære søgemaskine. Undersøgelser viser, at over 90% af de danske virksomheder benytter Google, når de søger efter noget. Det siger sig selv at det er vigtigt, at jeres hjemmeside dukker op på den første side.

Stor forskel på side 1 og side 2

Forskellen mellem den første og side 2 er i gennemsnit ca. 1000 %, der ifølge undersøgelser foretaget i usa. Hver ting du gør, har en effekt. Den hurtigste måde til bedre søgeresultater, er at optimere dit eksisterende indhold på hjemmesiden. Start med sidens titel, sidebeskrivelsen, urls, overskrifter og underoverskrifter. Samt sørge for at ALT tagge dine billeder med de samme søgeord, du har optimeret teksterne i retning af.

Hvad er SEM?

SEM står for Search Engine Marketing, og er et langt bredere begreb end SEO. SEM bruger SEO til markedsføring, i tillæg til andre løsninger, såsom Google Adwords, osv. For en del er SEM synonymt med SEO, men ikke alle er enige i det.

Hvad er SERP?

SERP står for Search Engine Results Page, og er defineret som det søgeresultat man får frem på Google, når man laver en specifik søgning. Man kan dele SERP op i to dele:

Organisk SERP. Dette er de søgeresultater der dukker frem, baseret på, hvad Google mener er det mest relevante af de “ikke betalte” resultater.

Betalt SERP. Det er de annoncer i søgeresultatet man betaler for. Det kunne eksempelvis være Google Adwords.

Søgemaskiner som Google har tusindvis af “spidere” som crawler

Søgemaskiner som Google har tusindvis af “spidere” som crawler rundt på nettet og besøger al verdens hjemmesider. Disse spidere er kraftfulde computere, der er instrueret til at “kigge rundt” på stort set alle af de links, der er at finde på en webside, og samtidigt analysere og fortolke indholdet på siden.

Disse spidere forsøger i stor udstrækning at opføre sig som et menneske, akkurat som de ville de “klikker rundt” på websidernes og analysere og sortere indholdet i overensstemmelse hermed. Søgespiderne besøger en given hjemmeside, der spænder over fra flere gange hver eneste uge, til kun en gang om måneden. Dette bestemmes af en række faktorer, du ikke kan kontrollere.

Søgemaskinerne vil herefter på baggrund af hvad de er stødt på “derude” og påvirket af ind – og udgående links til de enkelte hjemmesider — give en placering i søgeresultatet, så de kan blive placeret korrekt i de organiske søgeresultater. PageRank er Googles ranking, og hvis man er særlig interesseret i dette emne, bør man undersøge PageRank i yderligere. Besøg Google ‘ s oplysningssider for at se hvordan deres søgninger fungerer, hvis du ønsker at vide mere om dette emne.

Hvad er Adwords?

Google ‘ s annonce-systemet hedder Google Adwords, og giver ved et køb, position i toppen af søgeresultaterne (SERP). Dette bør være en vigtig del af enhver SEM-strategi, men er ikke omfattet af denne artikel, der kun fokuserer på SEO. For at lære mere om Adwords anbefales at se gennem Google’ s egne videoer på deres Adwords-kanal.